8 maj 2015
19:30

Referat: S Wanderers IKF - Västerhaninge IF

Skön seger med 0-3 borta på Brunna IP mot svårspelade Santiago Wanderers.
Första halvlek var det Västerhaninge för hela slanten, en del berodde på den starka medvinden men Västerhaninge var det klart bättre laget. 0-1 kom följdriktigt efter 28 minuter. Nille som stänker upp bollen i nättaket från elva meter på en fin passning av Firat. Det var fjärde chansen som Nille förvaltar, de tidigare hade räddats på mållinjen och målvakten i Santiago. 0-1 var i underkant efter första halvlek.

Andra halvlek nu var det Santiago som hade medvind vilket gjorde att spelet jämnade ut sig. I den 53:e en hörna från Santiago där en spelare möter stenhårt, bollen sveper förbi hela Västerhaningelaget inklusive Thomas i målet, men på mållinjen står Anders och räddar, grymt. Västerhaninge skruvar upp tempot och tar över matchen samtidigt som Santiago spelarna blir surare och surare. 0-2 i den 75:e Robban som tåpajar in bollen efter en långpass från Anders. I den 83:e blir Nille brutalt nedslagen av en Santiago spelare som givetvis får lämna planen. Tyvärr kunde Nille ej heller fortsätta. Västerhaninge ökar på till 0-3 i den 85:e Robban gör sitt andra för dagen vem stod för passningen om inte "ur-Vifaren" Niklas Bjärnström.

En eloge till laget som höll sig lugna och krigade i 90 minuter.